Even snel wat afhalen gaat voor de gemiddelde veganist vaak niet zo “even snel”. Is er dan een plantaardige optie, is deze meestal niet echt gezond. Met een menu waarbij de focus ligt op plantbased powerfood, lijkt veganistische fastfoodketen Copper Branch daar vanaf nu verandering in te brengen.

Wie als vegan wel eens op vakantie is gegaan naar Canada, de VS of zelfs Frankrijk of België kan zomaar al wel eens gehoord hebben van deze nieuwe fastfoodketen. Het van origine Canadese bedrijf bleek dus in andere landen al een succes. Het doel: in 2029 wereldwijd meer dan 2000 vestigingen wereldwijd. Nu is Nederland dus aan de beurt en komend jaar verwachten ze er nog minstens 4 vestigingen bij.

Niet alleen serveren ze bij Copper Branch veganistisch, ook is het menu gericht op lekker én gezond. En dat geldt niet alleen voor hun gasten; ook aan de planeet proberen ze te denken. Bij het eten, de verpakkingen en het interieur van de restaurants ligt de focus op duurzaamheid!Bezoek de eerste Nederlandse Copper Branch aan de Steenweg 37 in Utrecht. Kijk voor actuele informatie over openingstijden en meer op www.copperbranch.nl.

Vond je dit artikel over Copper Branch interessant om te lezen? Lees dan ook ons artikel over Vegan Fresco.