Boodschappen doen kan als vegan een uitdaging zijn, zeker in het begin. Voortdurend sta je verpakkingen te checken om er zeker van te zijn dat iets wél echt helemaal plantaardig is. Zodra je Vegan Fresco binnenloopt, is dat verleden tijd. Deze supermarkt opende begin februari de deuren en is als eerste in Nederland 100% vegan en plantbased.

Bij Vegan Fresco kun je als vegan terecht voor al je boodschappen. In de schappen vind je een groot aanbod aan vegan producten uit zowel binnen- als buitenland. Als vegan kijk je hier je ogen uit! Woon je in Amsterdam of omstreken? Dan kun je voortaan al je producten dus gewoon hier halen. Woon je niet in de buurt? Dan mag een bezoekje aan deze supermarkt niet ontbreken als je een bezoekje brengt aan de hoofdstad.

Bezoek Vegan Fresco aan Jan Evertsenstraat 23 in Amsterdam. Kijk voor actuele informatie over openingstijden en meer op www.veganfresco.com

Vond je dit artikel over Vegan Fresco interessant om te lezen? Lees dan ook onze artikelen over vegan hotspots.