Een nieuw jaar betekent voor V’GAN een nieuwe start waarin we het magazine merk hebben aangepast voor een duurzamere wereld van morgen. Een belangrijke stap hierin is de lancering van de V’GAN App waarin je je nieuwste uitgave van V’GAN kunt lezen, maar ook het laatste nieuws van de website. De App is beschikbaar voor Apple apparaten als ook beschikbaar voor Android.

Achter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt om de V’GAN app op tijd te lanceren en dat is gelukt. De app is beschikbaar voor apparaten van Apple als alle apparaten die gebruik maken van Android. Klik voor de App op je iPad of iPhone hier of voor Android hier.

Ben je abonnee op V’GAN dan ben je natuurlijk benieuwd hoe je ook de laatste uitgaven en het gehele archief kosteloos kunt lezen. Deze informatie hebben we voor je verzameld op een eigen pagina waarin we je stap voor stap meenemen. De V’GAN app is ook te gebruiken als je geen abonnee bent. Je kunt dan het laatste nieuws van de website op de App volgen en een losse uitgave aanschaffen via de Google Play of Appstore.

 Verschijningsdata

Om je op de hoogte te houden van de laatste V’GAN magazines zullen we bij ieder uitgave een mail versturen. Zo weet je wanneer de eerst volgende uitgave beschikbaar komt in de App of op de mat zal vallen. De verschijningsdata voor V’GAN in 2024 zijn:

  • V’GAN 02-2024 – 4 januari 2024 (digitaal)
  • V’GAN 03-2024 – 7 maart 2024 (digitaal)
  • V’GAN 04-2024 –  2 mei 2024
  • V’GAN 05-2024 –  4 juli 2024 (digitaal)
  • V’GAN 06-2024 –  5 september 2024 (digitaal)
  • V’GAN 01-2025 –  14 november 2024