We gaan met V’GAN een grote stap zetten in de toekomst van uitgeven. Minder papier en meer via het digitale kanaal. Dit betekent minder bomenkap en onnodig transport voor een duurzamere wereld van morgen. Dit nummer is echter niet het laatste magazine dat op je mat gaat vallen. We blijven nog twee keer per jaar een tijdschrift maken. De digitale magazines ontvang je vanaf nu in een gloednieuwe V’GAN App.

Op deze pagina informeren we u graag over de mogelijkheid om V’GAN digitaal te kunnen lezen.

Binnenkort lanceren we de V’GAN APP voor nu lees je V’GAN en nog 14 andere titels in de VIPKIOSK App of via de VIPKIOSK webpagina. Gebruik maken van de VIPKIOSK App en straks ook de eigen V’GAN APP kan gratis als abonnee. Bent u geen abonnee? Download dan de App en abonneer op V’GAN via uw Apple of Playstore account.

Wanneer verschijnen de digitale V’GAN uitgaven?

De uitgaven die niet in print zullen verschijnen komen op:

 • 4 januari 2024
 • 7 maart 2024
 • 4 juli 2024
 • 5 september 2024

Hoe lees ik digitaal als V’GAN abonnee?

Dat kan door een account aan te maken in de VIPKIOSK App. Hiervoor heeft u uw postcode en abonneenummer nodig. Uw abonneenummer vindt u op uw adresetiket van uw magazine of vraag deze via onderstaand formulier aan. Als wij u momenteel nog niet per mail bereiken als abonnee vul dan ook onderstaand formulier in om dat als nog mogelijk te maken. U ontvangt dan ook per mail uw abonneenummer.

Inschrijfformulier V'GAN digitaal

Hieronder leest u op welke wijze u de VIPKIOSK App kunt downloaden, kunt inloggen en V’GAN digitaal kunt lezen.

In samenwerking met ePublisher heeft VIPMEDIA een App voor digitaal lezen ontwikkelt, “VIPKIOSK”. Met deze App is het voor abonnees mogelijk om V’GAN gratis te lezen. Daarnaast kun je als V’GAN abonnee met de VIPKIOSK app alle VIPMEDIA titels lezen.

VIPKIOSK

Lees hier hoe je de App download en gebruikt voor abonnees:

 1. Download de App op je iPad of iPhone hier of voor Android hier.
 2. Ga in de App naar Account en druk op Inloggen.
 3. Kies onderaan voor Account aanmaken.
 4. Kies het e-mailadres waarmee je de App wil gebruiken.
 5. Maak een wachtwoord aan. Een sterk wachtwoord bestaat uit 8 tekens: 6 letters (1 hoofdletter), 1 cijfer en 1 teken (bijv *,#,$)
 6. Voer je abonneenummer in. Deze vind je op het adresetiket van je magazine. Als je je abonneenummer niet weet, mail dan onder vermelding van je postcode en huisnummer naar digitaal@vipmedia.nl.
 7. Sluit tot slot af met je postcode (cijfers en letters (NL) aan elkaar)
 8. Je kunt nu inloggen in de App met je e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft je account niet via de mail te activeren.
 9. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle V’GAN uitgave die in de App zitten op een rij.

Lees hier hoe je de App download en gebruikt als je geen abonnee bent:

 1. Download de App op je iPad of iPhone hier of voor Android hier.
 2. Kies voor het All You Can Read abonnement. LET OP! Je sluit dit abonnement af via Apple of Google Play account. Afmelden kan dan ook alleen via Apple of Google Playstore.
 3. Onder “Mijn Kiosk” vind je alle V’GAN uitgave die in de App zitten op een rij.

Vragen over de VIPKIOSK?

Vragen? Kijk eerst op de “meest gestelde vragen” pagina op de website van VIPMEDIA. Mail daarna naar: digitaal@vipmedia.nl.

Abonnement

Nog geen abonnee van V’GAN magazine? Kijk dan nu voor de actuele aanbiedingen op de site en kies voor een abonnement met korting of een welkomstgeschenk.