Een langzamere benadering van het leven, waarbij we de tijd nemen voor wat er écht toe doet. In dit nummer draait alles om slow living, want in een maatschappij waarin alles altijd maar draait om meer, meer, meer, is het een hele verademing om te focussen op zíjn in plaats van doen. Daarom delen we de beste wintercakes (want bakken is therapie!) en winterdrinks die je van top tot teen zullen verwarmen. Ook staat dit nummer weer bomvol comfortfood en nostalgische gerechten die je regelrecht terugbrengen naar vroeger, maar dan in een vegan in jasje. Ook lees je weer een heleboel interviews met inspirerende vegans en nog veel meer!

De nieuwe editie van V’GAN Lifestyle Magazine is vanaf donderdag 10 november verkrijgbaar. Bestel via Vipwinkel.nl of lees via de apps van Tijdschrift.nl en Readly.

Wat je onder andere leest in V’GAN 01:

  • Sophie Gordon over haar boek no waste GROENTEN, waarin ze laat zien hoe je álles van groenten gebruikt, van wortel tot loof, en verrassende bewaar- en anti-verspillingstips deelt.
  • Brianna Wiest over haar boek De berg dat ben jij, met waardevolle inzichten over (het stoppen met) zelfsabotage, ofwel het weerhouden van onszelf van wat we eigenlijk willen.
  • Alles over het creëren en behouden van een gezonde gut health, met tips van diëtist Lobke Faasen.
  • Esther Erwteman over haar boek TAHIN, en haar liefde voor deze sesampasta, hét wonderingrediënt van de Midden-Oosterse keuken.
  • Last van een najaarsdip? Met deze tips kom je er weer bovenop.
  • Niet schrikken! Deze recepten lijken dierlijke vlees- en visgerechten, maar niets is minder maar. Het zijn ware kunstwerkjes uit het boek De vegan slager.
  • Columnist Tessa Moorman van The Green Happiness over duurzame zwangerschapskeuzes.
  • En nog veel meer!

Dit mag je niet missen! Genoeg inspiratie om heerlijk binnen mee te overwinteren, knusjes bij de haard, met een golden veggnog, pandan latte of merry mandarin in je handen.

Abonnement V’GAN Lifestyle Magazine

Wil je geen enkel nummer missen? Word dan abonnee!