We beginnen het nieuwe jaar goed met een aantal van onze favoriete, eerlijke, vegan producten. Hier delen wij 5 things we love. Misschien worden ze ook snel jouw nieuwe vegan favorieten!

Maza

Behalve als broodbeleg kun je hoemoes op veel verschillende manieren gebruiken. De producten van Maza zijn niet alleen lekker om te dippen en smeren, je kunt er ook heerlijk mee koken! Of je nu gaat voor een salade, wrap of vegan burger op een broodje, met de producten van Maza maak je er steeds weer een feestje van op tafel. Alle producten van Maza zijn vega en de meeste zijn vegan. Maza past dus in elk eetpatroon en is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. De naturelvariant van hoemoes is ook verkrijgbaar in een less salt-variant met maar liefst 50% minder zout.

Kijk voor alle producten van Maza en meer lekkere recepten op www.maza.nl

ARMEDANGELS

Het Duitse merk ARMEDANGELS staat bekend als voorloper op het gebied van duurzame fashion. Onlangs lanceerde het merk hun eerste GRSⓇ-gecertificeerde* capsule collectie, ARMEDANGELS activewear, gemaakt van innovatieve, antibacteriële stof en geverfd bij lage temperaturen met het maximum aan gerecyclede vezels. De zachte, comfortabele en flexibele stof beweegt met je mee, welk lichaamstype je ook hebt. Deze activewear is perfect voor yoga, hardlopen in de natuur of gewoon een dansje. De activewear van ARMEDANGELS is bestand tegen een breed scala aan sport- en fitnessactiviteiten dankzij het duurzame, sneldrogende en antibacteriële materiaal. Het moderne, minimalistische design komt in drie ‘Mix and Match’ kleuren: Black, Indigo, Powder Rose en Rosemary Green. Zowel de korte als langere leggings bevatten handige, verborgen zakken in de tailleband. De collectie bevat daarnaast zowel low als high-support sport bh’s, tops en klassieke longsleeves. Prijzen variëren van 39,90 tot 69,90 euro.

De activewear capsule collectie is verkrijgbaar op www.armedangels.com.

Pukka

Thee uit een zakje vinden we vaak maar niks, behalve die van Pukka! Pukka Herbs is een zogenaamde Certified B Corporation (ofwel B Corp). Alle Pukka blends en supplementen bevatten daarom alleen 100% biologische en Fair for Life-gecertificeerde ingrediënten. Het Fair for Life keurmerk garandeert eerlijke handel en verzekert dat alle kruiden duurzaam geoogst zijn en dat elke schakel in de keten een eerlijk en leefbaar loon ontvangt. Kies uit een van de vele overheerlijke blends.

Kijk voor meer informatie op www.pukkaherbs.com 

Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate is hands down één van onze favoriete chocolademerken. Na de waanzinnige vegan salted caramelreep verschenen er onlangs drie nieuwe vegan producten, de vegan chocolate bites. Deze zijn, net als alle producten van Hands Off My Chocolate, gemaakt van eerlijke chocolade. Ook zijn de bites palmolievrij en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De bites, op basis van rijstmelk, zijn er in de smaken Peanut, Crispy en Popcorn. Genoeg variatie voor op de zoete borrelplank! De vegan bites zijn verkrijgbaar voor €2,99 bij onder ander Albert Heijn.

Kijk voor meer informatie op www.hands-off.com/nl

Dr. Bronner’s

Het Amerikaanse natuurlijke zeepmerk Dr. Bronner’s uit Californië lanceerde onlangs de Organic Hand Cleansing Spray. Deze is verkrijgbaar in de geuren lavendel en pepermunt. De sprays reinigen en verfrissen dankzij het actieve ingrediënt ethylalcohol. Daarnaast bevat de formule biologische glycerine in plaats van synthetische verdikkingsmiddelen. De spray trekt snel in, voelt niet plakkerig aan en droogt de huid niet uit. Net als alle producten van Dr. Bronner’s bevat de Hand Cleansing Spray alleen biologische, Fairtrade-gecertificeerde ingrediënten. De spray is multifunctioneel te gebruiken, bijvoorbeeld voor de plakhandjes van de minderen, als luchtverfrisser of deodorant. Ideaal voor onderweg! De verpakking (60 ml) is gemaakt van 100% post-consumer gerecyclede plastic flessen en goed voor zo’n 500 verstuivingen. De spray is verkrijgbaar voor €6,95.

Kijk voor meer informatie op www.drbronners.nl