Ben je fan van VGAN Lifestyle Magazine en lijkt het je leuk om stage te lopen op onze redactie? Dan is dit je kans! Onze uitgeverij Vipmedia heeft plek voor twee enthousiaste stagiair(e)s, die ervaring willen opdoen in de wereld van magazines. Op de redactie werk je voor zowel VGAN Lifestyle Magazine als een aantal andere bladen, waarbij duurzaamheid, buitenleven en food centraal staan.

Tijdens je stage mag je volop aan de slag voor zowel print als online. Je krijgt bijvoorbeeld je eigen rubriek en maakt journalistieke content voor onze websites en social media kanalen. Ook is er veel ruimte voor eigen idee├źn, leerdoelen en initiatieven.

Is dit jou op het lijf geschreven en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jacqueline Leenders via jacqueline@vipmedia.nl en wie weet zien we jou binnenkort terug op onze redactie!